Vacature projectcoördinator Net(z)werk+

De Eems Dollard Regio (EDR) is een openbaar lichaam met 95 Nederlandse en Duitse gemeenten en organisaties als lid. Het doel van de EDR is om de samenwerking tussen verschillende partijen en instellingen in Noord-Nederland en, over de grens uit de regio Weser-Ems, te versterken en verder uit te bouwen. Om dit doel te bereiken worden meerdere projecten en activiteiten door de EDR uitgevoerd, zowel op economisch als cultureel gebied.

Voor de uitvoering van het kaderproject Net(z)werk+ zijn wij op een zo kort mogelijke termijn, in eerste instantie voor de duur van 24 maanden, op zoek naar een:

Projectcoördinator
(1.0 FTE*)

Met een Duits-Nederlands team van collega’s ondersteunt u projectpartners bij het ontwikkelen en uitvoeren van grensoverschrijdende deelprojecten. Daarbij begeleidt u in eerste instantie aanvragen vanaf het eerste concept tot aan de goedkeuring en bent u daarna klankbord voor de projectpartner gedurende de gehele projectlooptijd.

Daarnaast behoren tot de werkzaamheden:
– Het voorbereiden van de besluitvorming aangaande projecten in de verschillende INTERREG-gremia
– Het beoordelen van lopende projecten en projectresultaten
– Advisering bij projectwijzigingen
– Regelmatige externe rapportage
– Controlling van de inhoudelijke en financiële doelen van het kaderproject Net(z)werk+

“Europa naast de deur” en een “netwerk met toekomst”. Zo kan uw toekomstig werkveld het best omschreven worden. U spreekt Nederlands en Duits en u legt en verkrijgt, mede door uw communicatieve eigenschappen, snel verbinding met de projectpartners in de regio.

Wat vragen wij:
– HBO/WO werk- en denkniveau of relevante werkervaring
– Organiserend vermogen en in staat snel zaken te doorgronden
– Zelfstandige werkwijze met bereidheid flexibel te werken
– Goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal of de bereidheid deze zich snel eigen te maken
– Zelfverzekerde houding en coöperatieve omgang met projectpartners
– Autorijbewijs en eigen auto

Wij bieden een veelzijdige en verantwoordelijke functie waarbij de salarisinschaling geschiedt op basis van de CAO voor de publieke sector (CAR UWO). Het precieze bedrag wordt afgestemd op uw kennis en ervaring.

Wij ontvangen uw sollicitatie in de Nederlandse of Duitse taal graag uiterlijk 31-10-2019 per e-mail aan ilona.heijen@edr.eu

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Ilona Heijen (hoofd INTERREG/EDR) via +31 (0)597 20 60 05 of Eske Kadijk (projectcoördinator Net(z)werk+) via +31 (0)597 20 60 20.

* Parttime is eventueel mogelijk.

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2019