Uitnodiging: Grenspraktijk: UMCG

Hierbij nodigen wij u graag uit om 8 maart aanstaande deel te nemen aan onze “grenspraktijk”. Dit keer zijn wij te gast bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Het UMCG is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever in Noord Nederland. Op deze pagina vindt u meer informatie, het programma en kunt u zich voor deze Grenspraktijk aanmelden.

Het UMCG is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland met ongeveer 1339 bedden, 37.000 patiënten en 820.000 ambulante patiënten op jaarbasis. Daarnaast is het de grootste werkgever van Noord-Nederland met meer dan 12.700 medewerkers (waarvan 250 Duitse medewerkers) die samenwerken op het gebied van zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs.

Een organisatie van dat formaat met dergelijke kerntaken speelt een zeer grote rol in de (toekomstige) grensoverschrijdende Nederlands-Duitse samenwerking en is daarom zeker de moeite waard om te ontdekken en kennis mee te maken.

Een “grenspraktijk” laat zich het best omschrijven als een laagdrempelig, gratis bezoek aan een werkgever in de grensregio waarbij men “een kijkje in de keuken” krijgt van de grensoverschrijdende praktijk van die organisatie. 

Meer “facts and figures” over het UMCG vindt u in de flyer hieronder:

Download

Tijdens het middag durende programma zullen verschillende sprekers uit de grensoverschrijdende (zorg)praktijk onder andere vertellen over het UMCG als werkgeversorganisatie, grensoverschrijdend werken en huidige maatschappelijke en economische uitdagingen gelinkt aan de praktijkwerking van de INTERREG-projecten waarbij het UMCG lead partner is. Daarnaast krijgt u een door de sprekers verzorgde rondleiding en is er ruim de tijd om met elkaar in gesprek te gaan om kennis, ervaringen en contacten uit te wisselen.

Het programma start om 14:00 waarbij wij verzamelen bij de Entrance North van het UMCG en zal ongeveer om 17:00 ten einde zijn.Het volledige programma met aanvullende praktische informatie kunt u hieronder downloaden.
Download

Gratis aanmelden voor Grenspraktijk: UMCG kan als u hier klikt of als u het onderstaande veld gebruikt.

Let op: Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Wij raden u daarom aan om u tijdig aan te melden indien u wilt deelnemen aan deze Grenspraktijk.

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024