Symposium: “Nederland – Duitsland: Grensoverschrijdende gezondheidszorg”

De Eems Dollard Regio (EDR) en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) nodigen u hierbij graag uit voor het symposium

“Nederland – Duitsland: Grensoverschrijdende gezondheidszorg” dat op 13 september a.s. plaatsvindt in Groningen. Tijdens het symposium staan grensoverschrijdende samenwerking en het uitwisselen van informatie centraal.

Adres: UMCG, Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen
Tijd: 12:00 tot 16:00 uur

Het UMCG speelt een grote rol op het gebied van grensoverschrijdende samenwerking. Met voortreffelijke competenties op meerdere vakgebieden is het UMCG een belangrijke aanspreek- en samenwerkingspartner van Duitse ziekenhuizen in het gebied van de Eems Dollard Regio. Bovendien staat ook het grensoverschrijdend behandelen van patiënten uit de grensregio steeds meer centraal. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de kansen en mogelijkheden van toekomstige uitgangspunten voor samenwerking binnen de gezondheidszorg.

Met het oog hierop gaan politici, bestuurders en vertegenwoordigers van de gezondheidszorg uit de grensregio met elkaar in gesprek. Tijdens het symposium leert u het UMCG met zijn uitgebreide zorgaanbod kennen. Ook wordt u op de hoogte gebracht van lopende en geplande grensoverschrijdende initiatieven in de gezondheidszorg.

Let op: Het aantal deelnemers is beperkt. Meld u zich op tijd aan om teleurstelling te voorkomen!

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024