Symposium “Nederland – Duitsland: Grensoverschrijdende gezondheidszorg”

 

De Eems Dollard Regio (EDR) en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) nodigen u graag uit voor het symposium “Nederland – Duitsland: Grensoverschrijdende gezondheidszorg” dat op 13 september a.s. plaatsvindt in Groningen.

Het UMCG speelt een grote rol op het gebied van grensoverschrijdende samenwerking. Met voortreffelijke competenties op meerdere vakgebieden is het UMCG een belangrijke aanspreek- en samenwerkingspartner van Duitse ziekenhuizen in het gebied van de Eems Dollard Regio. Bovendien staat ook het grensoverschrijdend behandelen van patiënten uit de grensregio steeds meer centraal. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de kansen en mogelijkheden van toekomstige uitgangspunten voor samenwerking binnen de gezondheidszorg.  Met het oog hierop gaat u in gesprek met politici, bestuurders en vertegenwoordigers van de gezondheidszorg uit de grensregio. U leert het UMCG met zijn uitgebreide zorgaanbod kennen en wordt daarnaast op de hoogte gebracht van lopende en geplande grensoverschrijdende initiatieven in de gezondheidszorg.

Via deze link kunt u zich aanmelden!

Het programma en meer info over het symposium kunt u HIER DOWNLOADEN!

Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst, neem dan contact met ons op via +31 (0)597 52 18 18 of stuur een mail met uw vraag naar edr@edr.eu

Locatie:
UMCG, Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen

Parkeermogelijkheid:
Parkeergarage Noord, Groningen, Vrydemalaan.

Op de dag van de bijeenkomst kunt u in het UMCG de borden naar het symposium volgen.

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024