Heeft u vragen over het wonen, werken, studeren, ondernemen of pensioen in het buurland? Of wilt u meer informatie over GrensInfoPunt EDR (GIP EDR). Dan kunt u contact opnemen met Jeannine Boomker of Kerstin van Hoorn (adviseurs GIP EDR).

Contactpersonen

Jeannine Boomker
(0031) 0597 521 818
Kerstin van Hoorn
(0031) 0597 206 015

GrensInfoPunt EDR

GrensInfoPunt Eems Dollard Regio is er voor al uw vragen over ondernemen, pensioen, studeren, werken en wonen in het buurland. Grenspendelaars kunnen hier ook terecht voor coronagerelateerde informatie.

GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) is uw eerste aanspreekpunt in de regio. U kunt bij ons terecht voor gratis informatie en advies waarbij wij kijken naar uw persoonlijke situatie.

Wat is voor u van toepassing, waar regelt u zaken en wat is van belang om verder uit te zoeken? Dit en meer bespreken wij samen. Zo weet u wat u te wachten staat en wat er geregeld moet worden bij een grensoverschrijdende stap. Kijk voor meer informatie op de onderstaande website of neem direct contact met ons op.

Informatie over:

Werken in het buurland
Ondernemen in het buurland
Wonen in het buurland
Studeren in het buurland

De dienstverlening van GIP EDR wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreisen Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

Bekijk website

Nieuws over GrensInfoPunt EDR

Toelichting A1-verklaring in Duitsland bij dienstreizen naar Nederland
22/08/2019
Sinds januari 2019 kan een A1-verklaring in Duitsland...
Lees bericht
Examenkandidaten laten zich informeren over Nederlandse zorgstelsel
21/12/2018
De examenleerlingen van het vak “Betriebs- und Volkswirtschaft”...
Lees bericht
Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024