Voor meer informatie of vragen over het project Bio-economie – Groene Chemie kunt u contact opnemen met Anita Buijs of Karin Eden (gezamenlijk Nederlands-Duits projectmanagement).

Contactpersonen

Mede mogelijk gemaakt door

Bio-economie – Groene Chemie

Het project ‘Bio-economie – Groene Chemie’ ontwikkelt nieuwe materialen, waarbij grondstoffen gespaard worden en het milieu wordt ontzien. Door de ontwikkeling van biobased bouwstenen voor materialen en chemicaliën en de ontwikkeling van biobased producten, draagt dit project bij aan een duurzame economie en aan het verminderen van de CO2 productie.

‘Bio-economie – Groene Chemie’ bundelt in de periode 2018-2021 Duits-Nederlandse ontwikkelingsprojecten, met de focus op innovatieve producten en materialen, biobased producten voor de woningbouw, nieuwe producten uit natte teelten (paludicultuur), biobased chemie en polymeerchemie, nieuwe groene routes, en kennistransfer.

Het project ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen bij de ontwikkeling van nieuwe biobased producten en toepassingen, in samenwerking met kennisinstellingen zoals NHL Stenden, de Hanzehogeschool, Hochschule Emden en de Hochschule Osnabrück.

Bekijk website

Nieuws over Bio-economie – Groene Chemie

Biopolymeer gelaatsschermen
24/04/2020
Campagne voor 3D-printers gelanceerd: 3N en alliantiepartners zorgen...
Lees bericht
‘Bio-economie – Groene Chemie’ staat open voor nieuwe ideeën
19/12/2019
In het project ‘BioEconomie – Groene Chemie’ werken...
Lees bericht
Nieuwsbrief
© EDR.eu 2020