Voor vragen of meer informatie over het koepelproject Arbeidsmarkt Noord kunt u contact opnemen met Michiel Malewicz (projectmanagement).

Contactpersonen

Michiel Malewicz
(0031) 0597 52 18 18

Mede mogelijk gemaakt door

Arbeidsmarkt Noord

Binnen het koepelproject Arbeidsmarkt Noord slaan diverse partners in het Noorden van Nederland en Duitsland de handen ineen. Ons doel is om één gezamenlijke grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarkt te creëren.

Door als één regio samen op te trekken en langdurig samen te werken, zijn wij als geheel beter in staat te reageren op kansen en (economische) ontwikkelingen in de grensstreek. Inwoners kunnen kansen aan weerszijde van de grens benutten om te wonen, werken, studeren en te ondernemen, zonder dat de grens hierbij een belemmering vormt. Hierdoor is de regio aantrekkelijk om te vestigen en blijven vakkrachten en kennis beschikbaar in de regio.

Het koepelproject richt zich daarbij niet alleen op partners in de Kreise en gemeenten met directe grensligging en de gebruikelijke stroom grenspendelaars, maar ook op alle partners op het gebied van werk en onderwijs in Noord-Nederland en de regio Weser-Ems.

Bekijk website

Media

Nieuws over Arbeidsmarkt Noord

Nederlandse studentes Verpleegkunde doen ervaring op in Klinikum Leer
01/01/1970
Zes Nederlandse studentes Verpleegkunde zijn in het Klinikum...
Lees bericht
Presentatie onderzoeksresultaten “Start-up ecosystemen” Eems Dollard Regio
22/11/2018
Startups in Noord Nederland en Noordwest Duitsland zijn...
Lees bericht
Met veel inzet voorbereid op het geven van Nederlands op Duitse basisscholen
01/01/1970
21 deelnemers sluiten met succes “Buurtaalscholing” af op...
Lees bericht
Nieuwsbrief
© EDR.eu 2019