Planning Interreg VI vordert: feedback op conceptprogramma mogelijk tot en met 28 februari

Het huidige INTERREG V A-financieringsprogramma Deutschland-Nederland loopt dit jaar af. Tegelijkertijd start in 2021 het nieuwe financieringsprogramma Interreg VI, dat van 2021 tot en met 2027 loopt.

In nauw overleg met alle programmapartners werken de verantwoordelijken van het INTERREG-programma Deutschland-Nederland aan het nieuwe financieringsprogramma. Inmiddels is een conceptversie van het nieuwe programma beschikbaar. In dit document kunt u de thematische keuzes ten behoeve van het programma inzien. Tot en met 28 februari 2021 is het mogelijk om op basis daarvan opmerkingen, aanvullingen of suggesties in te dienen bij het ‘Gemeenschappelijk INTERREG-secretariaat’. De contactgegevens vindt u hieronder.

De Eems Dollard Regio bereidde zich al in een vroeg stadium voor op de nieuwe EU-financieringsperiode. In de ‘Stategie No(o)rd 2020+’ werden begin 2019 de toekomstige regionaal-politieke uitdagingen en speerpunten voor het noordelijke grensgebied uiteengezet. Ook de thema’s en mogelijkheden voor grensoverschrijdende Duits-Nederlandse samenwerking staan in dat document.

Contactgegevens
Gemeinsames Interreg-Sekretariat
c/o Euregio Rhein-Waal
Emmericher Str. 24
47533 Kleve
info@deutschland-nederland.eu

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024