Niedersachsische minister-president Weil bezoekt 3N

Producten van INTERREG-project ‘Bio-economie – Groene chemie’ krijgen een podium

Dr. Marie-Luise Rottmann-Meyer (3N) informeert de Niedersachsische minister-president Stephan Weil over de in het bio-economieproject ontwikkelde biobased gezichtsbescherming. Foto: Karin Eden (EDR)

WERLTE – Minister-president Stephan Weil van de Duitse deelstaat Niedersachsen bracht donderdag een bezoek aan het 3N Kompetenzzentrum (Niedersachsen Netzwerk Nachwachsende Rohstoffe und Bioökonomie e.V.) in Werlte. Dr. Marie-Luise Rottmann-Meyer, directrice van 3N, informeerde Weil over de diverse projecten van 3N. 3N is in diverse INTERREG-projecten, waaronder ook het EDR/INTERREG-project ‘Bio-economie – Groene chemie’, actief. Tijdens een rondleiding presenteerde Hansjörg Wieland (3N) diverse producten die zijn gemaakt met biobased 3D-printen en spuitgieten. De biobased gezichtsbescherming, die in het kader van het bio-economieproject werd ontworpen, kwam tijdens het bezoek goed van pas.

Hansjörg Wieland (3N) presenteert diverse producten die met door biobased 3D-printen en spuitgieten tot stand zijn gekomen. Foto: Karin Eden (EDR)
Foto: Karin Eden (EDR)

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024