Netwerkdinner Opleiding en arbeidsmarkt: met een grensoverschrijdend netwerk de toekomst in

Veel projectbouwstenen van het project Arbeidsmarkt-Noord zijn inmiddels al afgerond en samen staan we voor de uitdaging om de nieuwe Interreg-financieringsperiode te vullen met levensvatbare en duurzame projecten. De arbeidsmarkt-netwerkbijeenkomst op 5 oktober staat in het teken van netwerken. Wij willen een kader bieden om elkaar te vinden en om ideeën uit te wisselen, om vervolgens samen nieuwe wegen in te kunnen slaan.

De onderwerpen van de netwerkbijeenkomst zijn:

Nieuwe technologieën
Tijdens de pandemie konden sommige projecten blijven functioneren, omdat zij de digitale ommekeer beheersten. Welke mogelijkheden zijn er om in de toekomst aanbod te realiseren?

Interreg VI-subsidieprogramma
De nieuwe subsidieperiode begint: welke mogelijkheden zijn er in de Eems Dollard Regio? Een inzicht in het nieuwe subsidieprogramma – en de mogelijkheden die op verschillende manieren kunnen worden benut.

Beoordeling door de partners
Het project “Arbeidsmarkt-Noord” loopt ten einde. Laten we samen terugblikken op een actieve grensoverschrijdende samenwerking, die werd gekenmerkt door veranderingen op de opleidings- en arbeidsmarkt en door de pandemie – en die er toch in geslaagd is om duurzame initiatieven te lanceren.

P.S.:
De programmapunten worden letterlijk “opgediend” in een bijzondere setting

PROGRAMMA EN AANMELDING HIER

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024