Een kwart eeuw in dienst van grensoverschrijdende samenwerking: bedankt, Martina!

Onze collega Martina Mauer viert deze week een bijzonder jubileum: Martina werkt precies 25 jaar bij de Eems Dollard Regio! Sinds februari 1996 draagt ze op talloze gebieden bij aan grensoverschrijdende samenwerking.

Naast haar werk voor het INTERREG-secretariaat bij de EDR is Martina’s naam nauw verbonden met de EDR-studiedag. Martina organiseert dit jaarlijks terugkerende EDR-evenement al tientallen jaren en ze werkt in het kader daarvan al jarenlang samen met de Nederlands-Duitse ‘werkgroep onderwijs’.

Ook na een kwart eeuw vindt Martina nog voldoende uitdagingen in haar werk: ‘Ik werk met veel plezier bij de EDR. Ik vind mijn werk ook na 25 jaar nog altijd erg interessant en afwisselend. Er komen altijd weer nieuwe onderwerpen en aspecten naar voren. Ik vind het vooral ook leuk om gezamenlijk met Nederlandse en Duitse collega’s in een goed op elkaar ingespeeld team samen te werken.’

We feliciteren Martina van harte met haar 25-jarig jubileum. Martina, geniet van deze mijlpaal en op naar het volgende jubileum!

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024