Een kwart eeuw in dienst bij de EDR: van harte gefeliciteerd, Armin!

Armin Gallinat samen met EDR-directeur Karel Groen (links) en hoofd INTERREG/EDR Ilona Heijen

Armin Gallinat viert deze week zijn 25-jarig jubileum bij de Eems Dollard Regio. Sinds 1996 staat Armin in dienst van Nederlands-Duitse vriendschap en samenwerking en maakt hij deel uit van het INTERREG-programmamanagement van de EDR.

Tijdens zijn lange dienstverband bij de EDR maakte Armin tot dusver vier subsidieperiodes van het INTERREG-financieringsprogramma mee. Met veel enthousiasme begeleidde hij in de afgelopen 25 jaar talloze projecten. De oud-leraar had daarbij een voorliefde voor projecten op het gebied van kunst en geschiedenis. Armin was zodoende een van de aangewezen personen om in de jaren 90 het initiatief ‘People to People’ – dat nu bekend staat als Net(z)werk+ – op te zetten. Dat kaderproject, waarbinnen al vele initiatieven op sociocultureel gebied gerealiseerd zijn, werd mede door de ideeën en de inzet van Armin een groot succes.

Als INTERREG-programmamanager is Armin inmiddels vele jaren betrokken bij de uitvoering van grensoverschrijdende projecten en initiatieven. Daarnaast is de ervaren netwerker ook plaatsvervangend hoofd INTERREG bij de Eems Dollard Regio. In die rol geeft hij zijn rijke ervaring graag aan zijn jongere collega’s door.

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024