EDR presenteert zich op 10 november tijdens Promotiedagen LIVE

Eems Dollard Regio (EDR), IHK für Ostfriesland und Papenburg en Stadt Oldenburg zetten samenwerking met ‘No(o)rd-Plein’ voort

Ook op de eerste online editie van de Promotiedagen LIVE slaan de EDR, de IHK für Ostfriesland und Papenburg en de Stadt Oldenburg de handen ineen als No(o)rd Plein. De grootste ondernemersbeurs van Noord-Nederland vindt dit jaar door de gevolgen van de coronacrisis volledig online plaats. Op dinsdag 10 november zal de EDR zich opnieuw met een vol programma grensoverschrijdend presenteren.

‘Na de succesvolle start van onze samenwerking met de IHK für Ostfriesland und Papenburg en de Stadt Oldenburg in het afgelopen jaar is het erg jammer dat we dit jaar niet opnieuw met ons ‘No(o)rd-Plein’ op de beurs in Groningen kunnen staan. We zijn wel blij dat de beurs online toch doorgaat. Ook dit jaar hebben we een interessant programma samengesteld om onze regio grensoverschrijdend te presenteren’, vertelt Wiebke Bos van de Eems Dollard Regio. De EDR organiseerde in 2019 samen met de organisatoren van het eerdere Ostfriesland-Plein en het Oldenburg-Plein voor het eerst een gezamenlijk No(o)rd-Plein.

In plaats van op de beursvloer van Martiniplaza kunnen organisaties en ondernemingen zich dit jaar virtueel presenteren. Vertegenwoordigers ontmoeten elkaar daarnaast online ontmoeten en gaan met elkaar in gesprek tijdens een zogenaamde ‘netwerkcarrousel’. De organisatoren van het No(o)rd-Plein bieden twee gespreksrondes aan rond de thema’s ‘Startups in het noordwesten en de Eems Dollard Regio’ en ‘Zakendoen met Duitsland’. Uw vragen rond deze thema’s worden uiteraard beantwoord.

U kunt zich hier gratis aanmelden voor de Promotiedagen LIVE. Meer informatie vindt u hier.

Nieuwsbrief
© EDR.eu 2024