Spreekuur voor grenspendelaars in Emmen


21/04/2023

13:00 - 17:00

UWV Emmen


Tijdens een spreekuur op locatie in Emmen kunnen grenspendelaars en hun werkgevers op 21 april a.s. terecht bij GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR). Belangstellenden krijgen informatie op het gebied van sociale verzekering, ouderdomspensioen en belasting.

Tussen 13.00 en 17.00 uur zal een adviseur van GIP EDR aanwezig zijn op het kantoor van UWV aan de Verlengde Spoorstraat 2. Deelname aan het GIP EDR-spreekuur is gratis, maar aanmelden noodzakelijk.

Heeft u belangstelling voor een afspraak?

Stuur dan een e-mail naar gip@edr.eu en vermeld hierin ook het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent. Een van onze GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Bij GIP EDR kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buurland. Naast de maandelijkse spreekuren in Emmen, Papenburg, Groningen en Bad Nieuweschans kan er ook een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek bij GIP EDR op kantoor in Bad Nieuweschans.

Grenspendelaars en andere belangstellenden kunnen de adviseurs op werkdagen, tussen 9.00 en 13.00 uur, voor dringende vragen telefonisch bereiken via +31 (0)597 – 521818.

De dienstverlening van GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreise Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

Nieuws over GrensInfoPunt EDR

Toelichting A1-verklaring in Duitsland bij dienstreizen naar Nederland
22/08/2019
Sinds januari 2019 kan een A1-verklaring in Duitsland...
Lees bericht
Examenkandidaten laten zich informeren over Nederlandse zorgstelsel
21/12/2018
De examenleerlingen van het vak “Betriebs- und Volkswirtschaft”...
Lees bericht
Nieuwsbrief
© EDR.eu 2023